Як мешканці Нікополя виживають під постійними обстрілами рф

0
14


Російські окупанти ледь не щодня обстрілюють Нікополь з важкої артилерії та атакують дронами-камікадзе. Останнього разу ворог понівечив домівки жителів та міську інфраструктуру. Загарбники накрили центральну частину міста артилерійськими снарядами. Під удар потрапили житлові домівки й міські служби. Боєприпасами пробило філію центру зайнятості. Також частково зруйновані дах і другий поверх.

«Після висновків комісії ми приймемо рішення. Можливо люди будуть евакуйовані і дистанційно будуть працювати на інших місцях, де в нас створені центри зайнятості. Це Томаківка і місто Покров», – розповів заступник директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості Валерій Дуднік.

Місто не встигає оговтуватися від безперервних ворожих атак. Попри це комунальники працюють у штатному режимі.

«Звичайно, обстріли, але люди живуть. Намагаємося для них робити все, щоб було чисто, красиво, щоб не боялися ходити і, хоч як не було, але місто залишалося чистим і охайним», – поділилася представниця комунального підприємства Нікополя Юлія.

За словами начальника військової адміністрації, загалом безпекова ситуація на Нікопольщині залишається складною. Щоночі ворог атакує місто артилерією, а щодня – дронами-камікадзе.

«Це ті загони бойові, які складаються з бійців росгвардії, спецбійців, з бійців збройних сил рф. Всі вони мають різні завдання, частина охороняє станцію, базуючись на ній, частина займається артилерійським ураженням наших територій і запусками фпв-камікадзе. З чим пов’язати наплив дронів? По-перше, вони навчаються. Окупанти розглядають нашу територію, як майданчик для навчання пілотів, які потім їдуть на запорізький напрямок», – зазначив начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

Джерело: opentv.media

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here