На Дніпропетровщині затримали подружжя колаборантів

0
196


У Дніпропетровській області викрили та повідомили про підозру подружжю колаборантів, які підтримували дії РФ щодо України, зокрема, окупацію її територій. Про це йдеться у повідомленні Офісу генерального прокурора у Telegram.

Так, повідомляється, що викрили мешканку Кривого Рогу та мешканця Павлограда, які з початку повномасштабного вторгнення РФ через власні акаунти в забороненій соцмережі неодноразово поширювали повідомлення з підтримкою дій держави-агресора та схваленням тимчасової окупації частини території України.

За даними слідства, чоловік у своїх нотатках підтримував війну проти України та називав її “боротьбою з нацизмом”. Жінка зі свого боку виступала з підтримкою глави Кремля Володимира Путіна.

Під час обшуку правоохоронці вилучили мобільні телефони та комп’ютерну техніку, яку колаборанти використовували у протиправній діяльності.

“При процесуальному керівництві Дніпропетровської обласної прокуратури та Павлоградської окружної прокуратури обом повідомлено про підозру у колабораційній діяльності”, – йдеться у повідомленні.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here