Наслідки ракетних ударів по Кривому Рогу (Фото)

0
75


Рятувальники й комунальники продовжують боротися з наслідками атаки. Про це повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

За його словами, зараз тривають ремонтні роботи.

“Для тих, у кого на подвір’ях досі вода, трохи терпіння. Все буде добре. У Софіївській громаді вода вже є. Скоро буде в усіх. На 10-ту годину після ремонтних робіт спостерігається зниження рівня води на всіх затоплених ділянках”, – наголосив Лукашук.

У центральному районі міста в парку Мершавцева максимальний рівень води був 190 см. Тепер вже 172 см і продовжує зменшуватися.

У районі гірничо-збагачувального комбінату був 200 см, зараз знизився на 14 см.

“В інших районах міста й Криворізького району, як-от у селах Латівка й Андріївка, рівень падіння води вже досягає 50 см”, – зазначив Лукашук.

14 вересня окупанти завдали ракетних ударів по Кривому Рогу. Вибухів пролунало щонайменше три. Після них у Кривому Розі частково зник мобільний інтернет.

Росія вдарила по гідротехнічних спорудах, щоб затопити Кривий Ріг. Країна-терорист і далі воює проти мирного населення, відреагував президент Володимир Зеленський.

Попередньо обійшлося без постраждалих, але кілька районів Кривого Рогу залишилися без води. Також місцеві повідомили про підняття рівня води в річці Інгулець. У зв’язку з чим евакуйовано два райони міста.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here