Окупанти обстріляли Апостолове, Нікополь та Зеленодольську громаду: зруйнували будинки і школи (ФОТО)

0
112


Через обстріли російською армією в Апостоловому зруйновані три школи, одна з яких була названа на честь науковця Олександра Залужного.

Про це на брифінгу повідомив т.в.о начальника відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області підполковник служби цивільного захисту Сергій Ковтонюк.

“По Апостолівській громаді нападник вгатив 7 ракетами, навмисно бив по школах. Внаслідок обстрілу зруйновано 3 навчальні заклади, один з яких носив ім’я видатного педагога та науковця Олександра Залужного. Але, ймовірно, ворог вважав, що знищив школу, названу на честь Залужного, який є Головнокомандувачем ЗСУ”, – сказав Ковтонюк.

За його словами, також пошкоджені житлові будинки. За попередньою інформацією, 8 людей дістали поранення, зокрема трьох осіб госпіталізували, з них двоє перебувають у тяжкому стані, один – у стані середньої тяжкості.


Цієї ночі рашисти обстріляли Криворізький, Синельниківський та Нікопольський райони Дніпропетровської області ракетами, ствольною артилерією та РСЗВ.

У Нікополі два обстріли з РСЗВ “Град”, окупанти випустили близько 100 реактивних снарядів. Обстріл вели із району Енергодару через річку Дніпро. Загинула місцева мешканка, 1962 року народження. Пошкоджено 11 приватних будинків, господарські споруди, перебито водопровід та газопровід. Зруйновано залізничну колію.

Зеленодольську громаду обстріляли із ствольної далекобійної артилерії.

Зруйнували приватний житловий будинок. Людських втрат немає.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here