Росіяни змінили тактику обстрілів Нікопольщини

0
9

Обстріли Нікопольщини не припиняються, однак окупаційне військо дещо змінило тактику здійснення атак на цей район Дніпропетровської області.

В ефірі марафону “Єдині новини” на телеканалі “Ми-Україна” голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко зазначив, що тепер по містах ворог б’є не РСЗВ та артилерії а безпілотниками.

“БПЛА – це загальна назва, а вони охоплюють все – від “Мавіків”, закінчуючи “Шахедами”, “Орланами” та іншим. Вони зараз обстрілюють наш берег невеликими безпілотниками, які роблять скиди на берегову лінію, на міста. Це не вибірковий вогонь, а тактика тероризму. Адже уражаються житлові будівлі. Для чого? Це терор і досягнення хоч якогось успіху без успіху на полі бою”, – наголосив він.

В Дніпропетровській ОВА визнають, що загалом по області найтяжче Нікопольщині. Населені пункти району обстрілюються практично щоденно. За понад рік повномасштабної війни окупний пошкодили в Нікопольському районі близько 5000 споруд, з яких 3000 – це багатоквартирні та приватні будинки.

Джерело: weukraine.tv

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here