У Дніпрі хлопчик потрапив під трамвай: його врятували курсанти

0
82

У Дніпрі курсанти університету внутрішніх справ врятували підлітка, який потрапив під трамвай. Про це розповіли у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Курсанти поверталися додому і стали свідками того, як підліток потрапив під трамвай. Компанія молодих людей розважалися біля трамвайних колій, як раптом один із них потрапив прямо під транспорт, пише dnepr.info

Курсанти Олексій Бабенко та Богдан Мігрін підбігли до хлопця, який втратив свідомість. Один із них викликав швидку, а інший перевірив стан потерпілого. У нього була травмована голова, з рани йшла кров. Він прийшов до тями і намагався підвестися, не розуміючи, що сталося.

«Я перевів постраждалого у стабільне бокове положення та притримував голову. У натовпу, який зібрався навколо, запитав, чи є паперові хустинки, адже у хлопця була травмована голова, а з рани йшла кров. Із постраждалим ми постійно говорили, заспокоювали його. Він не міг повірити, що потрапив під трамвай. Через якийсь час помітив, що ми були у поліцейській формі, та запитав: «А ви що, з поліції?»», – розповідає Богдан Мігрін.

Хвилин через 10-15 на місце події прибули медики. Курсанти допомогли покласти постраждалого на ноші та перемістити його в авто швидкої. Хлопця відвезли в лікарню, а курсанти були на місці, щоб дочекатися поліцію і взяти телефон батька підлітка у його друзів.


У постраждалого діагностували закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітини. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує. Батько юнака, Дмитро Кагадій зустрівся із курсантами та передав керівництву закладу лист зі словами вдячності за якісну підготовку професіоналів та небайдужих громадян.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here