У Дніпрі оновлюють дитячі майданчики

0
7


Комунальники наводять лад у дніпровських дворах, у тому числі ремонтують дитячі майданчики. Нещодавно один з таких з’явився у дворі біля будинку на пр. Героїв, 27.

На цьому майданчику обладнання було в аварійному стані, ніякого покриття не було, – розповідає Віолетта Путілова, заступник директора КП «Розвиток територій міста» Дніпровської міської ради. – Мешканці одного з дворів на Перемозі звернулись до міської влади з проханням все полагодити. Ми швидко відреагували на прохання людей, демонтували старе обладнання, відремонтували його та встановили на майданчику.

Частіше за все зі строю виходять гойдалки та каруселі. Головним чином, через те, що на них бавляться дорослі люди, на яких вони не розраховані. А ще вандали досить часто крадуть або підпалюють гумове покриття.

У 2024 році вже було відремонтовано чотири майданчики, зараз триває ремонт на п’ятьох. Серед них – майданчик, який розташований у дворі за адресою вул. Квартальна, 6. Тротуарна доріжка та огорожа будуть приємним доповненням до оновлених гойдалок та якісного покриття.

Нещодавно тут були побиті лави, гірка не мала сходинок, – згадує Анастасія Войтович , яка часто гуляє у цьому дворі разом зі своїм маленьким синочком. – Тому ми дуже раді, що в цьому дворі нарешті з’явиться сучасний майданчик. Особливо мені подобається гумове покриття, завдяки якому дитячі ігри стануть безпечними. Збитих колінок більше не буде!

Ремонт дитячого майданчику на Квартальній, 6 буде завершений наприкінці травня. З початку цього року вже надійшло більше 200 звернень від дніпрян з подібними проханнями. Цього року у Дніпрі буде відремонтовано близько 70 майданчиків.

Джерело: nashemisto.dp.ua

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here