У Дніпрі перевипускають учнівські для перехідних класів

0
8
Screenshot
Розпочався процес перевипуску учнівських квитків для чотирикласників та дев’ятикласників у Дніпрі. Ця кампанія охоплює учнів, які переходять до наступного класу, адже термін дії їхніх попередніх квитків закінчився 31 травня. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

За словами заступниці начальника відділу інновацій та висвітлення діяльності КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Дніпровської міськради Софії Приліпко, учні, які очікують на нове проїзне, можуть користуватися старим за допомогою голограмної наліпки. Ця наліпка дійсна до 15 липня. Її можна отримати у вашому навчальному закладі. Наразі підприємство вже видало 6 611 таких наліпок.

«Увага батьків учнів 4-х та 9-х класів! Для вчасного виготовлення нових учнівських квитків просимо заклади освіти надати списки учнів зазначених класів. Також, для оновлення даних у системі, нам необхідні: нове фото учня (без зайвих елементів, на світлому фоні, у форматі jpg), дата народження учня, клас, до якого зарахований учень. Батьки, які ще не надали фото своїх дітей, просимо зробити це якомога швидше та надіслати класному керівнику. Від оперативного отримання фото залежить швидкість виготовлення нового учнівського квитка. Для пришвидшення отримання учнівського квитка просимо батьків дітей, які очікують на перевипуск, співпрацювати зі школою та надавати оновлену інформацію про дитину», — зазначила під час брифінгу 3 червня Софія Приліпко.

Вона також нагадала, що навіть під час канікул усі учні можуть користуватись пільгами у транспорті за допомогою учнівського квитка.

Якщо виникли питання щодо учнівського, можна звертатися на гарячу лінію КП «єДніпро» за номерами: 067-876-94-49, 050-876-94-49, 063-876-94-94 з понеділка по четвер з 09:00 до 18:00, у п’ятницю – з 09:00 до 16:45.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here