У Дніпрі погасили нову марку “Мрія” від “Укрпошти”

0
50


У Дніпрі урочисто погасили та розпочали продаж нової колекційної марки від “Укрпошти”. На ній зображений літак “Мрія”, ескіз якого намалювала 11-річна школярка з Волині. У будівлі зібралося понад півтисячі людей. Деякі займали чергу з 4 ранку. Марку погасили. На церемонію запросили міських та обласних посадовців, голову “Укрпошти” та представника спільноти філателістів. Усі вони поставили печатки та написали побажання на листівках, повідомляє suspilne.media

Ескіз “Мрії” намалювала 11-річна школярка з Волині Софія Кравчук. Зображення дівчинки перемогло у конкурсі “Укрпошти”, за нього проголосувала найбільша кількість українців, говорить директор Дніпровського філіалу “Укрпошти” Дімітрій Лісієнко.

“Для мене особисто ця марка про мир – вона дуже яскрава, вона створена дитиною, яка бачить наше майбутнє в яскравих та красивих тонах і фарбах. Я бажаю, щоб ця марка стала символом нашої перемоги та нашого мирного життя”, – зазначив він.

Пані Людмила Соломатіна стала першою жителькою Дніпра, яка придбала марку.

“Я не філателістка, в мене онук збирає марки, я вирішила купити подарок”, – поясню вона.

Тираж марки “Мрія” – 3 мільйони екземплярів. Вартість однієї такої – 12 гривень. Аби вистачило всім, в укрпошті запровадили обмеження: не більше 2 аркушів, 5 конвертів та 5 листівок.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here