У Дніпрі продовжують модернізувати зовнішнє освітлення

0
13


Внаслідок ворожих атак на місто почастішали випадки пошкодження електромереж. Міська влада робить все можливе, щоб менше навантажувати енергосистему. Для цього на вулицях встановлюють економні світлодіодні світильники. Наразі тривають роботи на Балтійський. До кінця лютого комунальники планують зробити цю міську вулицю світлою та безпечною. Про це повідомляє сайт «Наше місто».

Модернізація вуличного освітлення проходила протягом 2023 року. Зроблено було багато! Але й і у цьому році заміна світильників на більш сучасні продовжується.

– За 2023 рік проведено роботи на понад 300 об’єктах, – каже Андрій Кравець, начальник виробничо-технічного відділу КП «Міськсвітло». – Модернізацію зроблено на вулицях: Донецьке шосе, Набережна Заводська, Татарська, Прикордонна, на проспекті Миру, ж/м Лівобережний-3 та у багатьох інших місцях. Було встановлено понад 5 тисяч світильників, змонтовано близько 150 км сучановного самонесучого ізольованого проводу, встановлено близько 1000 нових опор. Останнім часом к нам часто звертаються городяни з проханням замінити застарілі світильники.

Зазначимо, що роботи проводяться насамперед за для безпеки громадян. Для того, щоб світильники працювали довгота надійно.

Сьогодні такі роботи проводяться, зокрема, на вулиці Балтійській.

– Тут проходить демонтаж та монтаж лінії зовнішнього освітлення, – пояснює Олег Коротушенко, начальник експлуатаційно-технічного району №3 КП “Міськсвітло”. – Міняємо старі натрієві світильники, які вичерпали термін використання, на більш економні за LED-лампи. Вони заощаджують 30% електроенергії та дають більш яскраве світло.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here