У Дніпрі встановлюють інформаційні табло

0
20


У Дніпрі вже встановили 15 модернізованих інформаційних табло. Тепер містяни бачитимуть час прибуття міських автобусів. Повідомляють у Дніпровській міській раді. Цифровізація у КП «Дніпровський електротранспорт» триває з 2018 року. Трамваї, тролейбуси та автобуси обладнали GPS-трекерами (пристроями геопозиціонування). Встановили інформаційні табло на зупинках тощо. У 2021-му розробили програму моніторингу руху пасажирського транспорту «D-transport». Все, аби дніпрянам було зручно розраховувати свій час.

«Пасажири міста можуть відслідковувати роботу міського транспорту в режимі онлайн у застосунку «D-transport», а також на інформаційних табло, встановлених на основних зупинках міста. Табло модернізують. Так, встановлені 15 інформаційних табло другого покоління. Вони інформують пасажирів про рух не лише маршрутів електротранспорту, а й автобусних», – уточнив провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Нікіта Керенцев.

Покращення перевезень відбувається й завдяки постійній комунікації з пасажирами через соціальні мережі, де мешканці міста можуть залишати свої зауваження та пропозиції. З пасажирами напряму комунікують представники транспортних підприємств та департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР.

Також у КП роз’яснили, як працює застосунок «D-transport» під час повітряних тривог. «Надходить багато скарг, що не працює застосунок, та не відображається робота транспорту у цей час. Це пов’язано з роботою наших оборонців, що закривають небо від російських ракет. Наголошуємо на тому, що під час повітряних тривог краще знаходитись в укритті», – підсумував Нікіта Керенцев.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here