У Дніпрі проведуть молодіжний аніме та k-pop фестиваль

0
17


У Дніпрі протягом двох днів проходитиме фестиваль для шанувальників аніме та корейської поп-музики. Для молоді на ньому організують цікаві івенти. Про це Відкритому розповіли виконавчий директор Дніпропетровського обласного молодіжного центру Сергій Кобцев, його заступниця Валерія Ніколаєва та комунікаційний менеджер Андрій Боровенський.

Це вже 5-й унікальний захід у Дніпрі, який поширює гік-культуру і таланти в азіатському та западному напрямках. Цього разу вперше за історію 2D відбудеться захід у форматі дводенного фестивалю з великою сценою.

“У програмі будуть виступи Cosplay Defile, Talent Creative, K-Pop Cover Dance. Готуються сюрприз-шоу, розіграші та інтерактивні конкурси. Під час фестивалю працюватиме великий ярмарок з атрибутикою аніме, фан-колекціями, хенд-мейдом та сувенірами. Захід буде поділений на різні локації, серед яких і зона настільних, рольових ігор (DnD) та інших розваг, де можна цікаво провести час із компанією нових друзів. Працюватимуть й інтерактивні зони та фан-стенди з творчим конкурсом Art Wave та Photo Wave з обміном надрукованих фото від відвідувачів. Будуть розміщені й тематичні фотозони з фотографами та фотобудка для яскравих світлин на пам’ять відвідувачам”, – розповідає Валерія Ніколаєва.

Аніме/K-Pop фестиваль відбудеться 21-22 вересня у КДЦ «Дніпропрес». Початок – о 12:00. Для шанувальників цього напрямку це можливість відвідати івент у косплеї улюбленого персонажа або у тематичному костюмі.

Джерело: opentv.media

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here