У Дніпрі провели патріотичну акцію на підтримку Маріуполя

0
22


3 травня на Фестивальному причалі Дніпра зібралися люди з різних куточків України, щоб привернути увагу до тієї гуманітарної катастрофи, що сталася у Маріуполі. Серед них були родичі та близькі бійців «Азова», а також багато небайдужих людей. Вони приїхали із Сум, Києва, Одеси, Запоріжжя та інших міст, розповідає Інформатор.

-Вся Україна звертається до Заходу та світової спільноти із закликом врятувати військових із «Азовсталі». Ми всі маємо зробити все можливе для спасіння людей. Ми звертаємось до світових лідерів, до міжнародних та релігійних організацій, до ООН, UNICEF, Червоного Хреста, послів доброї волі. Стати гарантами безпечного зеленого коридору для всіх, хто зараз знаходиться на «Азовсталі». Потрібно евакуювати всіх поранених, усіх військових, а також забрати тіла загиблих воїнів. Ми знаємо, що ви можете це зробити. Захисники Маріуполя обороняють не лише за Україну, вони захищають усю Європу, – кажуть учасники акції.

Присутні тримали плакати з гаслами українською та англійською мовами. Вони пройшли Січеславською Набережною, скандуючи заклики на підтримку Маріуполя.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here