Величезна черга: у Дніпрі продають нову поштову марку про “російський військовий корабель”

0
120


23 травня у Дніпрі погасили нову поштову марку зі знищеним російським крейсером “Москва” – “Російський військовий корабель… Все!” Черга на Головпоштамті вишикувалася на кілометр. Про це повідомляє “Дніпро Оперативний”.

У День морської піхоти України, а також на 40-й день після трагічної загибелі російського військового крейсера “Москва”, у Дніпрі презентували та відкрили продаж нової поштової марки, присвяченої знищеному флагману Чорноморського флоту ВМФ Росії. Захід відвідав мер Дніпра Борис Філатов.

Марка тиражем у 5 мільйонів екземплярів продаватиметься у 1 500 відділеннях по всій Україні та на онлайн-майданчиках. Сьогодні о 14:00 розпочався продаж марок, ліміт – 2 блоки по 3 марки на клієнта, біля Головпоштамту вже збирається черга.

“Щоб уникнути спекуляцій, на продаж марок запроваджено ліміт: 2 блоки по 3 марки будь-якого номіналу одному покупцю. На всіх майданчиках буде реалізована можливість благодійних донатів на підтримку армії та постраждалих від військових дій. Спецпогашення має визначне історичне значення і є своєрідним внеском “Укрпошти” в історію. Важливо те, що зображення цієї марки стало пророчим для нас. Воно чітко передає ставлення українців до нинішніх подій, нашу рішучість та боротьбу”, – сказав директор філії Дніпропетровської дирекції АТ “Укрпошта” Димитро Лисеєнко.

Марка вийшла у двох номіналах: “Російський військовий корабель… ВСЕ! Смерть ворогам!” F для відправок по Україні та “Російський військовий корабель… ВСЕ! Слава нації!” W – для міжнародних відправлень.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here