Правові аспекти релокації бізнесу в Україні: для підприємців проведуть онлайн-вебінар

0
53


Підприємців запрошують на онлайн-вебінар щодо релокації бізнесу в межах України. Розглядатимуть правові аспекти. Участь безкоштовна. Про це повідомили під час брифінгу в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Програма Уряду з релокації бізнесу дозволяє перевезти підприємства в безпечні регіони. Виробництва із зони бойових дій приймають у 14 областях, зокрема, й на Дніпропетровщині», – розповіла начальник управління департаменту правового забезпечення Дніпровської міськради Ірина Журавльова.

До програми може долучитися будь-яке підприємство з регіонів, що постраждали від бойових дій. Для цього потрібно подати заявку. Її розглядатимуть від 1 до 5 днів. Підприємцям допомагають підібрати нове приміщення для потужностей, перевезти їх, розселити працівників, відновити логістику.

«На вебінарі учасникам розкажуть про правові аспекти переїзду. Онлайн-зустріч відбудеться 24 травня об 11:00. Спікер – юрист, адвокат, медіатор, радник з правових питань Галина Смишляєва», – зазначила Ірина Журавльова.

Аби приєднатися, потрібно перейти за посиланням. Ідентифікатор конференції: 830 9939 4146. Код доступу: 109929.

Програмою релокації вже скористалися 510 українських підприємств.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here