За два місяці мешканцям Дніпропетровщини повернули 770 тис грн затриманої зарплатні

0
80


За два місяці війни виконавча служба Дніпропетровщини стягла більше 770 тис грн заборгованої зарплати. Кошти вже перерахували працівникам, яким затримували виплати. Про це стало відомо під час брифінгу в обласній військовій адміністрації.

«З початку війни в Україні обмежили доступ до автоматизованої системи виконавчого провадження. Це дозволяє уникнути несанкціонованого доступу до інформації. Однак ускладнює роботу державних виконавців. Попри це, вони доклали максимум зусиль за соціально значущими напрямками. Зокрема, стягнення з боржників по виплаті зарплатні та аліментів», – пояснив начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Іван Легостаєв.

З 24 лютого в області з боржників стягнули 72 млн грн аліментів. А з компаній, які заборгували зарплатню працівникам – 770 тис грн.

Іван Легостаєв додав, що відділи державної виконавчої служби Дніпропетровської області працюють в штатному режимі. Виконують і рішення суду. Допомагають армії – конфісковане майно боржників передають на потреби ЗСУ. Це, зокрема, пальне, обігрівачі, електро та бензопили, рибальські сітки.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here