Яка ситуація з недобудованими станціями метро у Дніпрі

0
19


У Дніпрі з початком повномасштабного вторгнення було призупинено будівельні роботи на трьох нових станціях метрополітену. У якому стані ці об’єкти перебувають зараз, повідомляє сайт «Наше Місто».

Ігор Маковцев – директор департаменту транспорту Дніпровської міськради перевірив гірничі виробки. Він побував на будівельному майданчику однієї із станцій.

За його словами, об’єкти будівництва метрополітену знаходяться у складних інженерно-геологічних умовах. Наразі підрядник підтримує їх у безпечному стані.

У разі зупинки виконання обслуговуючих процесів відбудеться затоплення підземних виробок з непередбаченими наслідками. Аби не допустити техногенної катастрофи, спеціалісти цілодобово працюють на всіх будівельних майданчиках і виконують відкачування шахтних вод. Маркшейдери моніторять стан гірничих виробок та рівень ґрунтових вод. Під час інспекції доповіли:

«Наразі жодних зсувів та деформацій немає. Також на базовому майданчику ствола № 1 організована сучасна ремонтна база, де в найкоротші терміни здійснюється ремонт та ревізія обладнання, яке задіяне у обслуговуючих процесах».

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here