Як працюють магазини COMFY та METRO у період карантину

0
371


Україна і світ продовжують боротьбу з коронавірусом, нині у нашій країні зареєстровано уже 47 випадків зараження. Влада посилює обмежувальні заходи. У період з 12 березня до 3 квітня 2020 року оголошено загальнонаціональний карантин. Закрито навчальні, спортивні, розважальні і громадські заклади, призупинені міжобласні транспортні перевезення пасажирів. Обмежила свою роботу і мережа магазинів «COMFY».

“З огляду на ситуацію, що склалася, розуміючи невідворотність такий заходів, маючи на меті спільними зусиллями скоріше подолати спалах коронавірусу на території України, ми змушені Вас повідомити про тимчасові обмеження у роботі мережі магазинів «COMFY» та частковим призупиненням їх роботи, та просимо Вас прийняти до уваги наступне:

– усі звернення споживачів обов’язково будуть розглянуті по суті у найкоротші строки, але в разі неможливості продовжити нормальну господарську діяльність ми будемо змушені продовжити строк розгляду звернень до 45 календарних днів або на інший строк, якщо це буде пов’язано із продовженням строку дії обмежувальних заходів;

– у тому випадку, якщо Ви передали Ваш товар для проведення гарантійного ремонту, але робота магазину була призупинена – Ваш товар буде Вам повернутий відразу після припинення обмежувальних заходів та початку роботи магазину у звичному режимі; у тому випадку, якщо у Вас виникла необхідність передати Ваш товар для проведення його гарантійного ремонту, Ви можете звернутися з відповідною вимогою до будь-якого магазину мережі магазинів «СOMFY», який продовжує свою роботу, або безпосередньо до авторизованого сервісного центру, уповноваженого на обслуговування Вашого товару, що прискорить вирішення Вашого питання та убезпечить Вас від затримки повернення відремонтованого товару, якщо робота відповідного торгового центру буде зупинена;

– у тому випадку, якщо у Вас виникне необхідність обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний, якщо товар не задовольнив Вас за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути використаний за призначенням, але магазин, де був придбаний товар, зупинив свою роботу – Ви можете звернутися з відповідною вимогою до будь-якого іншого магазину мережі магазинів «СOMFY», який продовжує свою роботу, а в разі неможливості – встановлений чинним законодавством строк для обміну товару (14 днів) буде продовжений на час дії обмежувальних заходів, до початку роботи магазину у звичайному режимі.

– у тому випадку, якщо буде припинена робота усіх магазинів, відповідні строки будуть зупинені.

Про перелік магазинів, які вже зупинили свою діяльність, Ви можете дізнатися на нашому офіційному сайті comfy.ua або за номером телефону: 0-800-303-505”, – йдеться на офіційному сайті “СOMFY”.


Стосовно роботи оптових торгових центрів “METRO” – усі супермакети мережі працюють у звичайному режимі. Про це повідомили за контакним телефоном “METRO”.

Усі обмеження є тимчасовими.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here