Майстер-класи та ворожіння: у Дніпрі проведуть «Дніпровські вечорниці»

0
24


Вдруге у Дніпрі пройдуть «Дніпровські вечорниці»: майстер-класи, ворожіння та фотозони на 7 локаціях міста. Вечорниці – улюблені вечірні святкування українців. Саме на таких розвагах можна потанцювати, поспівати та неймовірно відпочити. На семи локаціях Дніпра вже 1 жовтня пройдуть гуляння, що складатимуться з майстер-класів, ворожінь, фотозон тощо.

Хедлайнер Дніпровських вечорниць 2.0 – Віталій Окс. Український поп-виконавець, автор пісень, суперфіналіст 10 сезону шоу «Голос країни» та виконавець суперхіту «Ніченька». У 2023 році Тіна Кароль подарувала пісню Віталію Оксу, який переспівав її українською мовою.

«Дніпровські вечорниці» організовує та проводить Департамент молодіжної політики та національно-патріотичного виховання дніпровської міської ради з ініціативи молодіжної громадської організації «Об’єднання міських гуртожитків».

Дата: 01.10.2023.

Розклад:

О 15:00 стартують перші шість локацій:
• Парк культури та відпочинку ім Т. Г. Шевченка,
• Сквер Прибережний,
• вул. Короленка, 3,
• Сквер Слобожанський,
• Лівобережний – 3,
• Сквер Усачова.

Там буде можливість поринути у світ захопливого ворожіння, майстер-класи із петриківського розпису, постріляти з лука та зробити світлини на фотозонах.

Остання фінальна локація – Парк Писаржевського – стартує о 17:30. Також там пройде концерт з Віталієм Оксом та місцевими виконавцями.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here