На Дніпропетровщині чоловік рятує тварин попри обстріли

0
8


Чоловік із Нікополя, що на Дніпропетровщині, рятує знедолених собак, незважаючи на обстріли росіян. Про це повідомляє Відкритий із посиланням на Facebook-сторінку волонтерки, зооактивістки з Нікополя Анастасії Князевої.

Олександр мешкає у Нікополі. Всупереч тому, що місто постійно обстрілюють, він навіть не думає кудись їхати, адже дбає про кілька десятків покинутих собак. Він опікується 20 чотирилапими у себе вдома. Деяких підбирає, а деяких йому просто підкидають у двір. Нещодавно врятував мале собача з вадою лапки, яке господарі залишили на поталу смерті.

Чоловік також годує безпритульних тваринок на вулицях міста. Олександр іноді змушений ходити по сміттєзвалищах, бо тварин багато і не всіх вдається нагодувати власним коштом. Іноді пропускає власний сніданок чи обід, щоб дати хоч трохи їжі собакам. Тож зооактивістка просить допомогти Олександру з харчовими продуктами для собак.

“І якщо є, будь ласка, чоловіча курточка і взуття, бо в літньому вже дуже холодно ходити. Телефон його сусідки Галини, яка йому допомагає – 0957868532”, – йдеться у повідомленні.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here