На Дніпропетровщині цьогоріч ремонтують 12 доріг протяжністю понад 190 км

0
16


У 2023 році на ремонт і утримання доріг було передбачено 1 млрд 46 млн гривень за рахунок коштів Дорожнього фонду та обласного бюджету. З яких 756 млнпередбачено на капітальний ремонт доріг, 40 млн – на капітальний ремонт повністю зруйнованого внаслідок військових дій мосту у Криворізькому районі та 250 млн – на експлуатаційне та зимове утримання доріг області. Про це повідомив Максим Безпальчук – заступник голови ДніпроОДА.

«В цьому році розпочато ремонт доріг, що є складовою об’їзного шляху, який з’єднає національні траси у Криворізькому районі і не тільки розвантажить комунальні міські дороги від вантажного транспорту, а ще й значно скоротить час доставки необхідних вантажів у деокуповані регіони півдня України. Також капітально відновлюємо дороги в Дніпровському та Новомосковському районах. Загальна вартість запланованих робіт понад 5,5 млрд. гривень. Проведено ряд закупівельних процедур, які дозволять протягом 2023-2025 років завершити розпочаті роботи. В цьому році на роботи передбачено витрати у розмірі 756 млн. гривень», – розказав Максим Безпальчук.

В межах експлуатаційного обслуговування цього року ремонтують 12 доріг загальною протяжністю понад 190 км в Синельниківському, Дніпровському, Новомосковському та Кріворізькому районах. Особлива увага під час планування ремонтних робіт приділяється зверненням сил оборони, приписам ГУНП та визначеним в області евакуаційним шляхам.

Загалом мережа доріг місцевого значення у Дніпропетровській області налічує 867 автошляхів загальною протяжністю 6 тисяч 369 км.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here