ТОП-10 найоплачуваніших вакансій Дніпра

0
21


Інспекція з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради зібрала ТОП-10 найоплачуваніших вакансій. Продавець-стиліст та SMM-менеджер можуть розраховувати на зарплату понад 50 тисяч гривень.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на пресслужбу компанії work.ua.

Як свідчать дані сервісу із пошуку роботи, до 60 тис. грн пропонують зарплату продавцю-стилісту, 55 тис. грн – SMM-менеджеру, 50 тис. грн – маляру по виробах із дерева, 40 тис. грн – водію з власним легковим авто, 33 тис. грн – бригадиру сервісу замовлення прибирання, 30 тис. грн – оператору виробничої лінії (стільки ж фармацевту), 25 тис. грн – бренд-менеджеру( стільки ж шеф-кухарю, слюсару-ремонтнику з обслуговування виробничого обладнання та вантажнику з переміщення конструкцій по складу), 23 тис. грн – зварювальнику, 20 тис. грн – адміністратору офісу 18 тис. грн – офіціанту.

Найменші зарплати сьогодні готові платити технічному персоналу, прибиральницям – від 8 тисяч гривень. Стільки ж можуть отримати секретар(діловоду) і провідний економіст. У 3-4 рази нижчі по рівню оплати праці (від ТОП пропозицій) вакансії в освітянській галузі. Наприклад, в одній з приватних шкіл Дніпра шукають вчителя початкових класів на зарплату від 10 до 15 тис. грн.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here