На Дніпропетровщині затримали членів міжнародного наркосиндикату

0
29


На Дніпропетровщині затримали членів міжнародного наркосиндикату На Дніпропетровщині затримали злочинців, які реалізовували наркотики та психотропи з країн ЄС на території України. Про це повідомляє Відкритий з посиланням на пресслужбу Нацполіції України.


За даними слідства, угруповання із 44-ох учасників діяло на території Дніпропетровщини, Миколаївщини та міста Київ. Річний прибуток наркосиндикату становив близько 135 мільйонів гривень. Зловмисники налагодили канал постачання наркотиків і психотропів із країн ЄС на територію України.

Вони реалізовували кокаїн, екстазі, канабіс, MDMA, гашиш, кетамін та амфетамін. Збували свою продукцію гуртовими партіями довіреному колу осіб. За «товар» клієнти розраховувалися криптовалютою. В результаті слідчих дій було вилучено: 330 грамів кокаїну, 564 грами амфетаміну, 200 грамів солей A-PVP, 1 236 пігулок екстазі та 100 марок ЛСД. Орієнтовна вартість вилучених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку складає понад 5 мільйонів гривень. Наразі всіх учасників наркосиндикату затримано, тривають слідчі дії.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here