Неузгоджена реорганізація: у Дніпрі звільнили керівницю медзакладу

0
103


В Дніпрі звільнено генерального директора комунального підприємства “Дніпровський обласний клінічний онкологічний диспансер” Дніпропетровської обласної ради Ольгу Балашову за порушення стату підприємства. Порушення полягали в реорганізації, в результаті якої було звільнено лікаря з досвідом роботи 38 років та знищено відділення, яке існувало більше 60 років і у якому в 2015 році оперували 1500 пацієнтів, а до війни 800, пише 056.ua

В результаті перевірки виявлено, що Балашова порушила умови статуту підприємства. Керівниця без узгодження з профільним управлінням виконавчого апарату обласної ради зробила зміни в структурі підприємства та в організації виробництва, що є грубим порушенням трудових обов’язків.

На місце звільненої Балашової призначено Юлію Заворотню – виконуючою обов’язки генерального директора комунального підприємства ,,Дніпровський обласний клінічний онкологічний диспансер” 20 червня 2023 року строком на два місяці.



Це розпорядження підлягає затвердженню на черговій сесії обласної ради.

Під час перевірки становили, що під час неузгодженої реорганізації Балашова звільняла досвідчених лікарів. Всіх інших тримала в страху, бо збирала з багатьох лікарів та завідуючих відділень заяви на звільнення по власному бажанню без вказання дати.

Після реорганізації відділення не стало і його завідувача Хоменко Анатолія Васильовича, якого звільнили разом із старшою медичною сестрою. Окрім цього було звільнено ще трьох людей, які досягли пенсійного віку. Після того, як Дмитро Коренюк опублікував пост на Facebook в підтримку звільненого Анатолія Хоменко, з яким вони працювали 21 рік на нього почався тиск зі сторони керівництва.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here