Теракт у Дніпрі, в якому загинула речниця ДСНС Дар’я Гречищева: як триває слідство

0
30


15 вересня 2021 року у Дніпрі на пр. Б. Хмельницького вибухнув автомобіль, у якому загинули прес-секретар ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Дар’я Гречищева та інструктор з тактичної медицини та мінної безпеки Олексій Кавлак. Практично від початку слідства справу було передано СБУ, де її класифікували як теракт. За фактом події було внесено відомості до ЄРДР за ч.3 ст.258 (терористичний акт) ККУ. «Наше місто» зв’язалися з прес-службою СБУ у Дніпропетровській області, щоб дізнатися, як триває слідство.

Ось яку відповідь отримали на запит:

«Слідчим відділом Управління СБ України у Дніпропетровській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12021041030001048 від 15.09.2021, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. З ст. 258 КК України, за фактом вибуху 15.09.2021 о 09:02 год. легкового автомобіля, який був припаркований на тротуарі поблизу буд. 10 по пр. Богдана Хмельницького у м. Дніпро, в наслідок якого загинуло 2 особи.

На теперішній час досудове розслідування у вищевказаному кримінальному провадженні триває, а тому передчасне розголошення даних досудового розслідування може завдати шкоди повноті й об’єктивності встановлення обставин кримінального правопорушення», – йдеться у відповіді на інформаційний запит.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here