У Дніпрі пройде Чемпіонат України з воркауту на честь Героя України з полку “Азов”

0
44


23 квітня у Дніпрі відбудеться Чемпіонат України з вокрауту серед професіоналів на честь Героя України з полку “Азов”. Організатором виступає федерація «Стріт Воркаут Україна». Про це Відкритому розповіли координатор Чемпіонату України з воркауту Владислав Ковальов, представник команди організаторів Чемпіонату Євген Ганжа, організатор та керівник Воркаут Академії Гауранітай Шуліка.

“Захід як завжди соціальний. Всеукраїнська федерація «Стріт Воркаут Україна» присвячує цей Чемпіонат Герою Станіславу Парталу за позивним «Метро». Будучи командиром взводу розвідки, він належав до еліти бойових підрозділів Національної гвардії України. Саме завдяки таким воїнам як Станіслав Партала, молоді бійці мали змогу переймати безцінний досвід справжнього професіонала, якісно виконувати завдання з максимальним збереженням особового складу та мужньо стримувати навалу окупантів на Маріуполь” – розповідає Гауранітай Шуліка.

Гауранітай Шуліка На Чемпіонаті будуть представлені воркаут-батли та стрітліфтинг. Учасники зможуть встановити нові рекорди. Серед глядачів будуть розіграні спеціальні призи, привезені з лінії бойових дій.

“Саме завдяки ЗСУ ми маємо можливість у Дніпрі та в сусідніх містах проводити тренування з воркауту для дітей та дорослих, й готувати подібні Чемпіонати. Можу сказати, що з початком повномасштабного вторгнення кількість спортсменів у нашому напрямку суттєво зменшилась, але поступово все стало на свої місця. Хтось повернувся, хтось переїхав у наше місто… Ми тренуємо на безкоштовних засадах і тих, хто не має фінансової можливості, в тому числі й внутрішньо переміщених осіб” – зазначає Владислав Ковальов.

Владислав Ковальов Для Чемпіонату вже відібрано понад 100 атлетів з 25 міст України.

“Чемпіонат професіоналів суттєво відрізняється від аматорського. Бо саме тут участь братимуть кращі з кращих. Це професійні атлети, які є прикладами для інших. Пам’ятаю, коли ще до того, як почався займатись воркаутом, у своєму дворі зустрів Нітая та Дениса (відомих у нас тренерів), і одразу виникла жага цим займатись професійно. Вони тоді робили свого роду “тур” по дворам Дніпра. Ця зустріч дуже змотивувала. Тепер я тренер, і маю достатньо сильну команду” – пригадує Євген Ганжа.

Євген Ганжа Усіх бажаючих запрошують відвідати безкоштовний захід цієї неділі, 23 квітня, у Дніпрі на Січеславській набережній, 18. Чемпіонат буде проводитись у спортивному комплексі Університету ім. А. Нобеля.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here