У Дніпрі відремонтують понад 70 дитячих майданчиків

0
42


У Дніпрі ремонтують дитмайданчик на Донецькому шосе, 15.

«Конкретно на цій локації у нас відбувається заміна деяких елементів дитячого майданчика, буде підфарбовування. А найголовніше, що ми встановлюємо тут гумове покриття і робимо доріжку з бруківки», – зазначив Артем Нідєлько – директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міськради.

Перед укладанням покриття підрядники знімають елементи на майданчику, ремонтують їх, якщо це необхідно, вирівнюють поверхню майданчика відсівом, трамбують його, а вже потім займаються укладанням гумового покриття. Порівняно з асфальтом гумова плитка на дитячих чи спортивних майданчиках більш безпечна, вона не дозволяє містянам травмуватися, адже володіє відмінною амортизацією, а також протиковзкими властивостями.

«Наразі ми виконуємо роботи по укладанню гумового покриття на даному майданчику. 127 кв. м. улаштуємо сьогодні. Ми використовуємо матеріали найвищої якості, гуму 33 міліметрової товщини, її достатньо для безпеки дітей на цьому майданчику» – розповів представник підрядної компанії Олександр Костенко.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here