У Дніпрі притулок прихистив котів, яких врятували військові

0
20


Військові привезли до Дніпра чотирилапих із найгарніших точок фронту. Тваринки жили та народжувалися прямо під ворожими обстрілами, а тепер їх прихистив дніпровський притулок, передає Відкритий.

Українські захисники врятували від ворожих обстрілів котів, які жили у зонах ведення бойових дій. Евакуювавшись з гарячих точок, коти почали приходити до нормального ритму життя.

За словами працівників притулку, деякі коти народжувались прямо під обстрілами. Так, одна із врятованих тварин, кішка з цікавим ім’ям Мазепа, народилася під небом з ворожих ракет.

«Вона народилася під обстрілами. Наші захисники знайшли її з перебитими лапами. Вона не ходила, тому що майже одразу зламала обидві кінцівки. Понад тиждень кішку не моли вивезти з передової, а потім вона потрапила до Дніпра у ветлікарню та отримала належну допомогу. Тепер кошеня бігає, пригає, радіє життю», – зазначає Надія, котоняня притулку «Вірність».

У багатьох котиків проблеми із нирками. За словами Ірини, працівниці притулку, це сталося внаслідок обстрілів фосфорними бомбами. Одна з таких кішок – Гармата. Її військові врятували з Торецьку.

Котоняні кажуть, що більшість з тих, кого врятували у зонах бойових дій, мають проблеми не тільки з фізичним здоров’ям, а й з психологічним.

Мешканців, які бажають забрати до себе хвостатого, просять телефонувати за номером (097) 507 92 99.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here