У Кривому Розі викрили шахрая, який привласнив 3 млн грн на продажі неіснуючих автівок

0
35


Шахрай розміщував на відомих торгівельних інтернет-майданчиках оголошення про продаж легкових автомобілів з доставкою із-за кордону за найбільш привабливою ціною. Отримавши кошти в якості передплати, свої зобов’язання він не виконував і зв’язок з потерпілими уривав.

Таким чином криворіжцю вдалося ошукати 21 покупця з різних регіонів України. Серед постраждалих від його дій – військові та волонтери, які шукали транспорт для потреб ЗСУ. Попередні збитки, завдані аферистом, становлять майже 3 мільйони гривень.

Шахрая викрили співробітники Криворізького районного управління поліції спільно з кіберполіцейськими під процесуальним керівництвом Криворізької центральної окружної прокуратури. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання чоловіка правоохоронці вилучили мобільні телефони, сім-картки, комп’ютерну техніку, електронні накопичувачі інформації, банківські картки, чорнові записи та грошові кошти.

27 вересня чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Джерело: sobitie.com.ua

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here