Стрілянина з поліцейськими у Дніпрі: постраждала патрульна вперше розповіла, як все було

0
17


Анастасія Жила, напарниця поліцейського, який застрелив чоловіка під час затримання на проспекті Мазепи у Дніпрі 29 серпня, в ефірі ток-шоу «Говорить вся країна» вперше розповіла про події того дня. Про це повідомляє «Дніпро Оперативний».

“Я і мій колега заступили на денне чергування. Під час патрулювання довіреної нам території було виявлено автомобіль чорного кольору, який рухався по проспекту і неодноразово порушував правила дорожнього руху. Нами було прийнято рішення про зупинку транспортного засобу. Підійшовши до автомобіля з водійської сторони, за кермом була виявлена жінка. Їй була роз’яснена причина зупинки та пред’явлена вимога продемонструвати водійське посвідчення. На що жінка сумбурно відреагувала та відмовилася показувати документи. В цей час з пасажирської сторони вийшов чоловік. Відносно працівників поліції він почав нецензурно виражатися, погрожувати та принижувати честь і гідність. Мною була надана законна поліцейська вимога покинути місце події згідно статті 36 закону про національну поліцію, та відійти на 20 метрів, аби не заважати роботі поліції. Чоловік її не виконав. З цього стало зрозуміло, що ніякого конструктивного діалогу побудовано не буде з учасниками події. Тому мій колега викликав додатковий екіпаж. Стосовно затримання жінки: чоловік також втрутився. Відносно працівників поліції він застосував фізичну силу, штовхав, брав на прийом “удушення” і всіляко перешкоджав дії”, – розказала поліцейська.

Патрульна зазначила, що правопорушник намагався заволодіти її зброєю та додала, що якби його не зупинили, її могло б вже не бути серед живих.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here