У вентиляції поїзда, що йде через Дніпро, перевозили ухилянтів

0
13


Провідник «Укрзалізниці» налагодив «систему» вивозу призовників за кордон. Для цього він влаштував їм місце в вентиляції пасажирського вагону Запоріжжя – Перемишль. Про це повідомили в пресслужбі СБУ.

Щоб приховано вивозити своїх «клієнтів» за кордон, провідник обладнав спеціальну схованку у вентиляційній системі купе провідника. Там ухилянти мали ховатись під час проходження прикордонного паспортного контролю. За один рейс у схованці могла поміститись одна людина у «згорнутому», розповіли в СБУ.

Така «послуга» коштувала ухилянтам близько від 2000 до 3000 тисяч доларів. Сума залежала від терміновості втечі і розкладу руху потяга.

Контррозвідники СБУ викрили нелегальний «трафік» і затримали залізничника на пункті пропуску «Мостиська-2» на спробі незаконного вивезення військовозобов’язаного за кордон.

Наразі затриманому провіднику повідомлено про підозру за незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади. Триває слідство.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here