Коли введуть повний локдаун

0
369


Україна вже у десятці країн за швидкістю розповсюдження КОВІД-19 і нині на сьомому місце. Про це свідчать дані світового порталу статистики Worldometers. Тож Кабмін планує ввести повний локдаун з 24 грудня до 15 січня. Про це повідомив нардеп від Олександр Дубінський у своєму Telegram-каналі. За його словами, вже є відповідний законопроєкт. І, найвірогідніше, на час локдауну транспорт ходити не буде.

Нині уряд обмежився карантином вихідного дня до кінця листопада. Тож на вихідних не працює нічого, окрім громадського транспорту, продуктових магазинів, заправок, аптек.

1138 нових випадків коронавірусу виявили на Дніпропетровщині за останню добу. Про це повідомляють в обласному департаменті охорони здоров’я. Найбільше інфікованих у Дніпрі – 580. За минулу добу в Україні загалом зафіксували майже 10 тисяч нових хворих на коронавірус. За даними міністра охорони здоров’я Максима Степанова, найураженіші – Київ, Дніпропетровська, Одеська, Запорізька та Київська області. З початку пандемії коронавірус підтвердили у понад семисот тисяч українців. Понад 300 тисяч з них вже одужали.

Ссылка на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here