З’явилися нові деталі трагедії зі стріляниною у Дніпрі

0
18


В день загибелі Джумбері Сілогава вже порушував правила дорожнього руху дрифтуючи, щоправда на іншій машині – Kia Sorrento. Про це повідомляє Відкритий з посиланням на ток-шоу “Говорить вся Україна”.

Дружина загиблого, Наталя була з чоловіком у шлюбі 17 років, а після розлучення змушена була найняти охоронців, адже почала отримувати погрози через борги колишнього. Діти після трагедії трохи відійшли, хоча старший не знімав батьків одяг та стверджував, що буде носити його речі, коли виросте. У той страшний день діти були разом з батьком, тому бачили стрілянину своїми очима.

За їх словами перед зустріччю з правоохоронцями партнерка батька Тетяна помінялась з ним місцями. Саме через це камери вуличного відеоспостереження зафіксували чоловіка за кермом, а бодікамери патрульних – жінку. Зупинивши авто, поліцейські попросили в жінки документи, вона ж почала вимагати показати відео порушення.

Слід зазначити, що в студії перебував колишній старший слідчій в особливо важливих справах Руслан Сушко, який заявив, що поліцейські повинні були спочатку показати керманичці відео і вже після цього просити документи. Почавши силою витягувати жінку з автомобіля вони явно перевищили службові повноваження.

Крім того, Сушко назвав трикратний постріл в бік порушника – вбивством, адже спочатку правоохоронець мав дати попереджувальні постріли в повітря.

Правозахисник поліцейського заявив, що через агресивне поводження загиблого чоловік тиждень був на лікарняному. До слова, обидва поліцейських були на місяць відсторонені від виконання службових обов’язків.

Посилання на наш Telegram-канал: dneprcomchannel

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here